• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • НКРЕКП найбільше корупції виявляє в електроенергетичному секторі на держпідприємствах - Д.Вовк
    Опубликовано: 2017-04-12 20:08:59

    Найбільшу кількість корупції під час перевірок Національна комісія, що здійснює регулювання ринку енергетики та комунальних послуг виявляє в електроенергетичному секторі на державних підприємствах, щодо деяких з них було зроблено більше 50 звернень до правоохоронців. Про це на сьогоднішньому засіданні Верховної Раді заявив голова НКРЕКП Дмитро Вовк, передає кореспондент УНН.
    “Лише за 2016 рік проведено 215 перевірок, в результаті яких вилучено зі структури тарифу 1,1 млрд грн. Тобто зменшено тарифи на 1,1 млрд грн. Крім того, визначено до вилучення на суму 6 млрд грн у разі невиконання заходів, які були затверджено. Хочу підкреслити, що комісія займає принципову позицію по порушеннях, всі їх висвітлює. Всі акти перевірок публікуються на стайті комісії і можна підкреслити, що найбільшу кількість корупції ми виявляємо в електроенергетичному секторі на державних підприємствах. Стосовно деяких з них ми зробили більше 50 звернень до правоохоронних органів”, — сказав він.

    unn.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.