• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Українські хімічні заводи готові відновити виробництво добрив
    Опубликовано: 2017-04-07 17:47:36

    Хімічні підприємства підконтрольної Дмитру Фірташу групи Ostchem, зупинені на початку березня через припинення подачі газу, заявляють про готовність відновити випуск азотних добрив відразу після подачі газу і здатність повністю задовольнити попит аграріїв в необхідні терміни.
    Про готовність заводів почати виробництво добрив повідомляє «Інтерфакс-Україна».

    «Як тільки нам дадуть газ, ми відразу ж готові запустити підприємства і вивести їх на проектні потужності», — йдеться у відповіді прес-служби Ostchem.
    Одночасно в Ostchem знову підкреслили, що проблеми в роботі українських хімічних підприємств, їх вимушені зупинки викликані нечесною конкуренцією з боку російських виробників добрив, які постачають свою продукцію за демпінговими цінами.«Обов'язковою умовою стабільної роботи національних хімічних заводів-виробників азотних добрив є введення антидемпінгових мит на мінеральні добрива з інших країн, які поставляють продукцію за демпінговими цінами», — йдеться в коментарі Ostchem.

    superagronom.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.