• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «Вудкрафт Трейдінг» буде прагнути до цивілізованого використання карпатської деревини
    Опубликовано: 2017-03-31 18:39:28

    Днями у м. Бориславі, що на Львівщині відбулося урочисте відкриття спільного українсько-турецького підприємства «Вудкрафт Трейдінг», що спеціалізується на деревообробці. Його продукцію планують експортувати до Польщі, Італії, Чехії, Словаччини та Румунії.

    Вітаючи новітніх деревообробників з успішним стартом виробництва, перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський зазначив, що деревообробна галузь є однією з ключових для Львівщини. Відтак на території області останнім часком розпочали роботу вже декілька підприємств такого профілю. Це свідчить про те, що Львівщина є інвестиційно привабливим та безпечним регіоном для започаткування та розвитку бізнесу.

    Натомість, як розповів керівник підприємства Тарас Колесников, на сьогодні робочий колектив «Вудкрафт Трейдінг» складеться з 16 працівників. Середня заробітна плата на підприємстві становитиме наразі 4000 грн., а зі збільшенням штату та обсягами виробництва зарплатню тут планують підвищити до 6000 грн. А нещодавно сюди із Туреччини завезли нове сучасне високотехнологічне деревообробне обладнання із повністю автоматизованим процесом виробництва. Це зокрема, лінія із безвідходного розпилювання деревини. Відтак можливості переробки лісосировини становитимуть 100 метрів кубічних у зміну. Розповів він і про плани підприємства на майбутнє: “Найближчим часом для збільшення обсягу виробництва і асортименту готової продукції плануємо розширення штату до 35 працівників безпосередньо в деревообробному цеху і до 5-ти осіб для роботи на пилозаточному обладнанні, - зазначив керівник підприємства. Загалом штат працівників підприємства плануємо розширити до 100 осіб”. За його словами, у планах також - здійснити реконструкцію ще одного виробничого приміщення та відкрити сушильне виробництво, а також - придбати лінію із виготовлення паливних брикетів, що дозволить максимально використовувати відходи виробництва, та придбати обладнання з виробництва меблевих щитів. Що до енергозаощадження, то підприємство не використовуватиме ні природний газ, ні електроенергію для опалення приміщень і підігріву води. На все це підуть неділові кускові відходи (дрова)
    А найближчому майбутньому наша технологічні й довкільно захисні можливості підприємства будуть поповнені дробильним агрегатом і лінією брикетування, що дасть можливість подрібнювати неділові відходи і в суміші з тирсою виготовляти паливні брикети. Це в комплексі й призведе до ефективного використовування цінної карпатської деревини та енергонезалежності підприємства за допомогою застосування екологічно чистого палива.

    ua-ekonomist.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.