• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • За 1 гривню на Тернопільщині готові віддати інвестору великий об’єкт
    Опубликовано: 2017-03-30 14:04:24

    Влада Тернопільщини готова віддати тернопільський аеропорт за 1 грн за умови, що інвестор започаткує з нього регулярні авіарейси. Як повідомили в прес-службі облдержадміністрації, інвестпроект “Тернопільський аеропорт” має стати одним з головних на наступному інвестиційному форумі в Тернополі, який заплановано провести наприкінці травня.

    «Ми готові віддати тернопільський аеропорт за 1 грн. оренди, лише б запустити авіасполучення. Окрім того, можемо запропонувати інвестору вільні території, які виділили окремою ділянкою, для будівництва логістичного центру», – каже голова ТОДА Степан Барна.

    Він додав, що влада області готова розглядати пропозиції як внутрішніх, так і зовнішніх інвесторів.

    «24-25 березня Тернопіль з робочим візитом має відвідати директор аеропорту “Ясьонка” (Жешов), з яким я познайомився в Польщі під час економічного форуму. Нещодавно мав розмову з гендиректором “Мотор-Січі” В’ячеславом Богуслаєвим, який пообіцяв запланувати поїздку до Тернополя в квітні. З ними говоритимемо про наш аеропорт і перспективи відновлення авіарейсів. Окрім цього направили пропозиції інвестиційної співпраці усім операторам, які працюють в Україні і які могли б потенційно зайти в Україну, зокрема TurkishAirlines, Wizzair, Ryanair», – розповів Барна.

    У грудні 2016 року аеропорт “Тернопіль” отримав сертифікат служби авіаційної безпеки, який засвідчив його придатність для прийому повітряних суден.

    ternopil.te.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.