• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Міністр Семерак розповів про таємничу бурштинову постанову Кабміну
    Опубликовано: 2017-03-28 14:05:33

    Цей документ передбачає, що коли є пошкоджена земля на території лісгоспу, то її, за запитом цього підприємства, можуть рекультивувати. А той бурштин, який буде добутий під час рекультивації, має бути проданий легально через якесь із двох держпідприємств.

    Про це повідомив Остап Семерак, міністр екології та природних ресурсів України, в ефірі програми HARD з Влащенко (в ефірі 19:30-20:30 на телеканалі ZIK), коментуючи внутрішню постанову Кабміну 1063, якою намагаються узаконити видобуток бурштину на землях, що потребують рекультивації.

    Міністр підтвердив існування постанови, але зауважив, що цей документ спрямований на екологічну частину бурштинової теми.

    «У ній йдеться виключно про лісові масиви, які є під державними лісовпорядними організаціями», – зауважив міністр екології і природних ресурсів.

    Водночас продажем бурштину, видобутого після рекультивації, мають займатися всього два державні підприємства. «Одне – по вертикалі Мінекології, інше – Мінекономіки», – додав Семерак.

    Міністерство екології і природних ресурсів внесло кілька антикорупційних поправок до документу і вони, за словами Остапа Семерака, також були схвалені.

    «Щоправда лісгоспи не звертаються по проведення таких робіт. Боюся, що цей проект буде неуспішним», – додав міністр.

    zik.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.