• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Вінницька область посіла друге місце в Україні за виробництвом промислової продукції
    Опубликовано: 2017-03-25 15:30:50

    Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації повідомляє, що за січень-лютий 2017 року виробництво промислової продукції збільшилось на 17,8% проти відповідного періоду 2016 року, а у порівнянні з лютим 2016 року темпи виробництва збільшились на 10,1% (за інформацією Віноблстату). Про це УНН-Центр повідомили у Вінницькій ОДА.
    За індексом промислового виробництва серед регіонів України Вінницька область зайняла 2 місце (по Україні індекс промислового виробництва становить 100,4%).
    На промислових підприємствах області наразі працює 52247 осіб, середньомісячна заробітна плата яких становить 5917 грн.
    Найбільше зосереджено трудових ресурсів у харчовій галузі, в ній задіяно 17463 працівників. На другому місці — енергетична промисловість, в якій працює 11056 осіб.
    Найменше зосереджено робочої сили у фармацевтичній галузі — 399 працівників, однак саме у цій галузі зафіксовано найбільший рівень середньомісячної заробітної плати, яка становить понад 16 тис. грн.
    У добувній промисловості і розробленні кар’єрів порівняно з січнем-лютим 2016 року обсяги промислового виробництва збільшились на 16,7%.
    У переробній промисловості відбулось зростання промислового виробництва на 19,1% (за рахунок збільшення обсягів у машинобудуванні в 1,5 рази, у виробництві харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів — на 23,6%, у металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів — на 15,9%, у текстильному виробництві, виробництві одягу — на 6,0%).
    У постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря обсяги зросли на 13,5%.
    У січні 2017 року підприємствами області реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на суму 5,8 млрд грн.

    region.unn.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.