• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Найбільша сонячна електростанція будуватиметься в Олешківському районі, - Євген Рищук
    Опубликовано: 2017-03-24 19:09:12

    Наразі в Олешківському районі заплановане будівництво найбільшої станції,   потужністю 35 МВт, що розміститься на полях фільтрації: «Дана територія непридатна для суспільних потреб та сільськогосподарського використання, але ідеальна для зведення промислового об’єкту», - зауважив Євген Рищук.

    Завдяки реалізації цього проекту на Херсонщину буде залучено 35 млн долл США інвестицій.

    «Взагалі у 2017 році в області заплановано будівництво сонячних електростанцій потужністю 250 МВт, - розповідає в.о. заступника очільника області, - головною задачею місцевої влади є обрати інвесторів, які дійсно мають наміри розвивати геліоенергетику на Херсонщині. Зараз для юридичних осіб, які виробляють сонячну енергію в Україні, створені сприятливі умови. «Зелений» тариф, який діятиме до 2030 року,  дозволяє продавати здобуту електрику в мережу за вигідними пільговими розцінками, –найвищими у Європі».

    Однією з умов для інвесторів, що планують будувати бізнес в Херсонській області є реєстрація інвестиційного об’єкту в нашому регіоні, зауважив Євген Рищук: «Це робиться задля забезпечення надходження податків до Херсонщини», - підкреслив він.

    Голова  Олешківської міської ради Дмитро Воронов, в свою чергу висловив підтримку даним інноваціям. Він вважає, що реалізація даного проекту надасть можливість створити нові робочі місця для городян та отримувати суттєві кошти за оренду землі до місцевого бюджету. Він додав, що  Олешки мають вільні площі та необхідні потужності для розвитку цієї галузі для залучення потужних інвестицій.  Так він прокоментував  сьогодні  цей проект під час спілкування з журналістами по телефону.

    khoda.gov.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.