• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Операції з брухтом та відходами чорних та кольорових металів: режим звільнення від оподаткування ПДВ подовжено
    Опубликовано: 2017-03-23 23:02:00

    22 березня на засіданні Уряду прийнято проект постанови, якою подовжено до 1 січня 2019 року існуючий режим звільнення від оподаткування податком на додану вартість операцій з брухтом та відходами чорних та кольорових металів, перелік яких затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 12.01.2011 № 15.
    Проект постанови Уряду розроблено Мінекономрозвитку з метою приведення акту Кабінету Міністрів України у відповідність до вимог Податкового кодексу, а саме Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо покращення інвестиційного клімату в Україні».

    Рішення дозволить уникнути додаткових витрат з Державного бюджету у вигляді відшкодування податку на додану вартість та попередить необґрунтоване підвищення цін на металобрухт, що покращить конкурентоспроможність української металургії.

    budport.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.