• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Уряд затвердив положення про спеціальні обов'язки для суб'єктів газового ринку
    Опубликовано: 2017-03-22 17:31:59

    Кабінет міністрів України ухвалив постанову КМ "Про затвердження положень про покладення спеціальних обов'язків на суб'єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу". За ухвалення такого проекту постанови уряд проголосував одностайно, передає кореспондент УНН.
    Як повідомив доповідач з цього питання, заступник міністра економіки Юрій Бровченко, такий "проект постанови розроблений згідно із законом "Про ринок природного газу" і передбачає затвердження положення про покладання спеціальних обов'язків на суб'єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів в процесі функціонування ринку природного газу до 1 квітня 2018 року".
    "В зв'язку з отриманням від секретаріату і енергетичного співтовариства висновку щодо положення, доручити разом з Міністерством економічного розвитку до 1 квітня поточного року провести узгоджувальну нараду з секретаріатом Енергетичного співтовариства", - також сказав Ю.Бровченко.

    unn.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.