• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «Укренерго» повідомило, скільки днів Україна може «прожити» без проблем в енергосистемі
    Опубликовано: 2017-03-18 17:02:28

    Також голова «Укренерго» Всеволод Ковальчук закликав ТЕС негайно налагоджувати процес імпорту антрациту.

    Державне підприємство Національна енергетична компанія «Укренерго» повідомило про період, протягом якого українські ТЕС зможуть пропрацювати у стабільному режимі без поставок антрацитового вугілля. Виконуючий обов’язки директора «Укренерго» Всеволод Ковальчук на власній сторінці у соцмережі повідомив: на електростанціях, що працюють на антрациті, вугілля залишилося на 28-60 діб.

    «Це ще той період, який країна може пройти без серйозних проблем в нашій електроенергетичні системі» - наголосив Ковальчук.Також Всеволод Ковальчук наголосив на тому, що ТЕС варто почати укладати контракти на імпорт вугілля:

    «Країна має бути до травня забезпечена паливом»

    Нагадаймо, що проведення надзвичайного стану в українській енергетиці продовжили ще на місяць. Відповідне рішення прийняв Уряд 16 березня.

    Читайте також: «Полтаваобленерго» закликає економити електроенергію, щоб уникнути відключень

    1 березня Кабмін ввів порядок переміщення товарів через лінію розмежування. 15 березня Рада нацбезпеки і оборони затвердила рішення припинити переміщення вантажів через лінію з непідконтрольними територіями. Перевезення вугілля також заборонене.

    energolife.info



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.