• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Мрія в 2017 р відновить вирощування цукрових буряків
    Опубликовано: 2017-03-14 18:04:07

    Агрохолдинг «Мрія» у 2017 році традиційно вже робитиме ставку на кукурудзу та озиму пшеницю. Але через високий попит на сировину для виробництва цукру відновлять також і вирощування цукрового буряку.
    Агрохолдинг «Мрія» в 2017 р відновить вирощування цукрових буряків. Про це Latifundist.com повідомив операційний директор компанії Андрій Григоров.

    За його словами, відновлення вирощування цукрових буряків пов'язане зі збільшенням попиту в регіоні на сировину для цукру.

    Андрій Григоров додав, що в 2017 році «Мрія» робить ставку на кукурудзу і соняшник.

    «Основною причиною є їхня висока маржинальність. З огляду на те, що кукурудза добре зарекомендувала себе в минулому сезоні, плануємо збільшити площі під цією культурою  поточного року», — повідомив операційний директор компанії.
    Крім того, він зазначив, що в структурі посівних площ під урожай 2017 року 33% становитимуть зернові колосові культури — в основному, це озима пшениця. Компанія також буде вирощувати кукурудзу на зерно, озимий та ярий ріпак.

    superagronom.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.