• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Агрокомбінат «Пуща Водиця» у 2016 році збільшив дохід більш ніж на 50%
    Опубликовано: 2017-03-14 17:32:37

    За результатами роботи агрокомбінату «Пуща-Водиця» у 2016 році загальна сума доходів підприємства зросла на 53,8%.

    Про це повідомляє прес-служба агрокомбінату.

    Так, якщо у 2015 році загальна сума доходів підприємства склала майже 26 млн грн, то у 2016 році дохід виріс до 39,8 млн грн.

    Зазначається, що основними драйверами зростання фінансових та економічних показників у 2016 році стали тваринництво та вирощування зернових. Так, у минулому році обсяг виробництва зернових зріс на 45%, а обсяг виробництва молока ― на 26%.

    При цьому, за рахунок збільшення виробництва зернових, агрокомбінат «Пуща-Водиця» покращив кормову базу ВРХ, що дозволило покращити і якість молока. У 2016 році показники жирності молока склали 3,4%, що так само дозволило збільшити обсяг заліку молока в частині обліку обсягу відпуску продукції молокозаводу.

    «Обсяг врожаю зернових у минулому році дозволив зменшити потреби комбінату в придбанні додаткового корму, а, отже, знизити показник собівартості. І як ми бачимо, це дуже позитивно відобразилося на якості молока», ― підкреслив генеральний директор агрокомбінату «Пуща- Водиця» Віктор Кириченко.

    Крім того, дохід підприємства від реалізації продукції промислового виробництва у 2016 році зріс на 22% у порівнянні з 2015 роком. Це виробництво хлібобулочних та ковбасних виробів, копченості, переробка м’яса та виробництво м’ясних консервів, меду з власної пасіки.

    Довідка:

    «Науково-дослідний, виробничий агрокомбінат "Пуща Водиця"» ― це багатогалузеве підприємство, що займає близько 2 тис. га, куди входять, в тому числі, понад 100 га багатолітніх насаджень, молочно-товарна ферма, шампіньйонний комплекс, завод з переробки сільськогосподарської продукції. Підприємство виробляє та реалізовує понад 100 найменувань продукції.

    agravery.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.