• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Норвезькі експерти зацікавилися можливостями України щодо впровадження відновлювальної енергетики
    Опубликовано: 2017-03-14 20:01:18

    Заступник Міністра енергетики з питань європейської інтеграції Наталія Бойко 13 березня зустрілася із норвезькими експертам. Мета зустрічі – обговорення співробітництва між двома країнами щодо розвитку відновлювальних джерел енергії.

    Наталія Бойко впевнена, що реформування ринку електричної енергії для України полягає у  розвитку відновлювальних джерел енергії. Поряд із цим   частка потенціалу гідроенергетики може бути збільшена за рахунок підвищення ефективності гідроелектростанцій та спорудження нових об’єктів на території нашої країни. Про це інформує прес-служба Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

    Заступник Міністра  наголосила, що Україна планує у перспективі  збільшити частку виробництва електроенергії з відновлювальних джерел до 11% в сумарному балансі електричної енергії. Нарощення частки відновлювальної енергетики передбачене в проекті Закону України  «Про ринок електричної енергії України». Зараз він готується до розгляду у 2-му читанні Верховної Ради України.У межах візиту норвезька  делегація також планує здійснити поїздки до інших  областей України.

    energolife.info



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.