• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Верховна рада збирається розглянути законопроект стосовно виробництва тепла з альтернативних джерелНа сьогоднішньому засіданні Верховної Ради хочуть розглянути законопроект №4334 про стимулювання виробництва тепла з альтернативних джерел.
    Опубликовано: 2017-03-14 17:35:24

    На сьогоднішньому засіданні Верховної Ради хочуть розглянути законопроект №4334 про стимулювання виробництва тепла з альтернативних джерел.

    22 вересня 2016 року в першому читанні Парламент затвердив законопроект № 4334 як основу. За нього проголосували 242 депутати, 208 утрималися.
    За словами Сергія Савчука, Голови Держенергоефективності, затвердження цього законопроекту дасть змогу виробникам тепла з альтернативних джерел отримати доступ до гарантованого ринку та замінити як мінімум 3 млрд м3 газу та зекономити для бюджету держави понад 3 млрд $.

    Також із прийняттям проекту з’явиться до 25 тис. нових робочих місць, а тариф на тепло для потреб бюжетних установ та населення, отримане з альтернативних джерел, планують встановити на рівні 90% від теперішнього тарифу на тепло з газу.

    energolife.info



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.