• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Черкаський «Фотоприлад» торік потроїв обсяги виробництва
    Опубликовано: 2017-03-13 18:02:26

    2016 рік ознаменувався для ДП НВК «Фотоприлад» зростанням виробничих показників. Як розповів керівник підприємства Григорій Корево, завод безперервно нарощує виробництво високотехнологічного обладнання, зокрема, у минулому році обсяги було збільшено втричі.

    За його словами, "Фотоприлад" – це комплексне сучасне науково-виробниче підприємство з конструкторськими бюро "Сокіл" та "Стріла". На їх базі ведеться розробка виробів, виготовлення дослідних зразків, їх випробування і серійне виготовлення в єдиному оптимальному циклі. У результаті – це дає можливість створювати сучасну і конкурентоспроможну техніку з мінімальними затратами.

    Сьогодні на підприємстві працює близько 800 осіб. Активно допомагає заводу з підбором кадрів обласна служба зайнятості, оскільки кваліфіковані кадри для виробника відіграють важливу роль.

    dr.ck.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.