• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україна співпрацюватиме з ЄС у питаннях постачання сировини - Держгеонадра
    Опубликовано: 2017-03-13 16:00:52

    Україна невдовзі стане офіційним учасником експертної групи ЄС з питань постачання сировинних матеріалів (Raw Materials Supply Group).

    Про це повідомляє прес-служба Державної служби геології та надр України за підсумками засідання Комітету асоціації між Україною та ЄС.

    "Йдеться про можливість співпраці між Україною та ЄС у пошуку джерел постачання критичних сировинних матеріалів. Такої домовленості досягла Державна служба геології та надр України на засіданні Комітету асоціації між Україною та ЄС у Брюсселі", - повідомляє прес-служба Держгеонадра.

    За даними прес-служби, на засіданні Комітету асоціації між Україною та ЄС європейська сторона повідомила, що для України готове місце в групі з питань постачання сировинних матеріалів.

    "Ми маємо хорошу новину з Брюсселя. Для України вже готове місце в Raw Materials Supply Group. Євросоюз бачить Україну партнером у вирішенні питань постачання критичної сировини.

    Ми домовились, що найближчим часом напрацюємо юридичний механізм, як саме Україна буде брати участь в цій групі. Це сприятиме співпраці України з ЄС, зокрема українська сторона зможе пропонувати свої варіанти вирішення деяких питань", - зазначають у Держгеонадрах

    pik.cn.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.