• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Антимонопольний комітет України оштрафував підприємство з Кіровоградщини за необґрунтоване підвищення цін на газ
    Опубликовано: 2017-03-06 17:25:22

    Колегія Кіровоградського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України визнала дії ТОВ «ЕТАН-НХН» (с. Обознівка, Кіровоградський район, Кіровоградська область) щодо економічно необґрунтованого підвищення роздрібних цін на скраплений газ як моторне пальне на АГЗП порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

    Про це йдеться у повідомленні на сайті Кіровоградського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

    АМК було встановлено, що ТОВ «ЕТАН-НХН» на АГЗП в с. Петрівське Петрівського району Кіровоградської області у період з 23.08.2013 року по 29.09.2013 року та з 28.02.2014 року по 17.03.2014 року було встановлено такі ціни реалізації товару, які неможливо було б встановити за умов існування значної конкуренції на ринку, що призвело до ущемлення інтересів споживачів.

    За вчинення вищевказаного порушення на Товариство накладено штраф у розмірі 15 300 (п’ятнадцять тисяч триста) гривень.

    persha.kr.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.