• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Виробництво техніки зросте більш як на 3 мільярди гривень - Гройсман
    Опубликовано: 2017-03-04 21:08:40

    Запроваджена урядом програми стимулювання сільськогосподарського машинобудування дозволить у 2017 році виробити української техніки на більше ніж 3 млрд грн та збільшити її частку на ринку до 30%.

    Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє Урядовий портал.

    "Ми зараз зробили програму, яка у 2017 році дасть можливість виробити української техніки на більше ніж 3  млрд  грн. Тобто ми займемо приблизно 30% ринку сільськогосподарської техніки. Це означає, що навколо цього будуть десятки тисяч робочих місць", - заявив Прем'єр-міністр.

    Зазначається, що в структурі економіки країни промислові виробництва займають 31%."Я не даремно сьогодні відвідую промислові підприємства, тому що я вважаю, що наша промисловість має величезний потенціал для розвитку, нам потрібно тільки створити умови. І ми такі умови почали створювати", - зазначив Глава уряду.

    Розвиток національної економіки є одним з головних пріоритетів уряду, наголосив Прем'єр-міністр.

    З цією метою уряд, зокрема, розпочав "капітальний ремонт" країни, розвиває енергетику, наростив видобуток українського газу, здійснює інші заходи у напрямку досягнення енергетичної незалежності.

    Серед іншого, розроблені програми, спрямовані на підтримку металургії, поглиблення сільськогосподарського виробництва. Уряд працює над програмами імпортозаміщення в усіх секторах економіки для збільшення кількості робочих місць для українців.

    У 4 кварталі 2016 році ВВП країни показав зростання у 4,7%. Це свідчить, що програми, які запускає уряд, дають свій позитив, зазначив Гройсман.

    "Ми маємо бути енергонезалежною, економічно сильною і соціально справедливою країною. Це моє завдання як Прем'єр-міністра, я щоденно над цим працюю. І вважаю, що ми маємо усі можливості для того, щоб у українців були вищі заробітні плати, справедливі пенсії, щоб українці їздили по нормальних дорогах, у нормальних потягах, щоб унаслідок децентралізації ми отримали доступ до якісних дитячих садочків, шкіл, охорони здоров'я", - наголосив він.

    Ті заходи, що сьогодні закладає уряд, будуть мати позитивний ефект, переконаний Прем'єр-міністр.

    "Ми здатні і ми обов'язково досягнемо успіху. Успіх означає лише єдине - підвищити якість життя людей: від людей похилого віку до дитини", - підкреслив Глава уряду.

    ukrinform.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.