• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У Чехії випробували нове обладнання для третього енергоблоку ЗАЕС
    Опубликовано: 2017-03-04 17:33:11

    Фахівці випробовували щити постійного струму, реконструкція яких передбачена комплексом заходів для продовження терміну експлуатації енергоблока №3. Як повідомили порталу Depo.Запоріжжя у прес-службі НАЕК Енергоатом, приймально-здавальні випробування двох щитів, виготовлених спеціально для Запорізької атомної станції відбулися у Чехії, адже їх замовили у тамтешньої компанії I & C Energo. Варто зазначити, що з нею ЗАЕС співпрацює уперше, утім, запорізькі атомники лишилися задоволеними випробуваннями. Найближчим часом відбудуться приймально-здавальні випробування ще трьох щитів для ЗАЕС. Невдовзі обладнання надійде на станцію.

    Нагадаємо, цьогоріч на ЗАЕС планують подовжити на понадпроектний термін роботу третього енергоблоку. Раніше була подовжена робота першого і другого енергоблоків ЗАЕС, проектний термін експлуатації яких сплив.

    zp.depo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.