• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В.Гройсман розповів про шляхи покращення інвестиційного клімату в Україні
    Опубликовано: 2017-03-03 17:35:06

    Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман провів зустріч із правлінням Європейської Бізнес Асоціації, на якій обговорив шляхи поліпшення інвестиційного клімату у країні, передає УНН з посиланням на Урядовий портал.
    Уряд концентрується над завданням пришвидшення економічного зростання, що неможливо досягнути без інвестицій, зазначив Прем'єр-міністр.
    З цієї метою в Уряді зокрема створено Офіс залучення та підтримки інвестицій як механізм для вирішення проблем бізнесу. Також були внесені зміни до податкового законодавства, створено єдиний реєстр ПДВ. Розпочато реформу митної служби, у рамках якої зокрема передбачено її технічну модернізацію. Це дозволить боротися із "сірим імпортом" та контрабандою.
    Прем'єр-міністр також зазначив необхідність створення єдиної служби фінансових розслідувань та ліквідації податкової міліції, відповідних відділів СБУ та МВС. Такий крок здійснить позитивний вплив на економіку країни, переконаний він.
    На порядку денному Уряду у напрямку покращення інвестиційного клімату – перетворення ДФС на сервісну службу та проведення публічної, відкритої приватизації.
    Уряд зацікавлений у заміщенні імпорту та нарощуванні експорту. "Треба створювати механізм для створення доданої вартості в Україні. У нас є для цього можливості. Я готовий, не порушуючи зовнішні зобов'язання, захищати внутрішній ринок. Для мене це важливо", - зазначив В.Гройсман.
    Президент ЄБА Томаш Фіала зауважив, що у 2017 рік Україна входить з хорошим результатом зростання ВВП у 2,2%. Також спостерігається позитивна динаміка щодо залучення інвестицій.
    Учасники зустрічі обговорили нагальні проблеми, що мають бути вирішені для поліпшення інвестиційного клімату у країні, зокрема щодо подолання корупції у судовій системі та забезпечення верховенства права, проведення земельної, інституційної та судової реформ.

    unn.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.