• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • США допоможуть Україні сформувати Штаб протидії загрозам енергооб'єктам
    Опубликовано: 2017-02-28 12:00:14

    Головним завданням Міжвідомчого штабу стане попередження, протидія та реагування на можливі випадки загроз об'єктам енергоінфраструктури.

    Агентство зі зменшення загроз Міністерства оборони США в рамках виконання програми протидії можливим ядерним загрозам і посилення безпеки ядерних об'єктів допоможе Міністерству енергетики та вугільної промисловості України сформувати Міжвідомчий оперативний штаб протидії загрозам енергетичним об'єктам країни.

    Як повідомили в Міненерговугілля, відповідні домовленості були досягнуті під час зустрічі представників міністерства з колегами з Агентства Міноборони США. Як підкреслили в Міненерговугілля, існування таких ситуаційних центрів в умовах постійної зовнішньої агресії є вкрай важливим для підтримки національної безпеки. І тому головним завданням Міжвідомчого штабу стануть попередження, протидія та реагування на можливі випадки загроз об'єктам енергоінфраструктури. Як очікується, всі роботи з формування такого оперативного штабу будуть завершені в поточному році. Як повідомляв УНІАН, на поточний момент в Україні у зв'язку з гострим дефіцитом вугілля діють надзвичайні заходи на ринку електроенергетики, які передбачають, зокрема, зростання частки атомної енергетики в загальному енергобалансі країни. Зараз цей показник наближається до 60%.

    economics.unian.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.