• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Навантажувач Terex Fuchs поповнив парк перевантажувальної техніки держпідприємства «СК «Ольвія»
    Опубликовано: 2017-02-23 15:31:18

    Новенький навантажувач Terex Fuchs MHL 360 поповнив парк перевантажувальної техніки ДП «Стивідорна компанія «Ольвія».

    Навантажувачі цієї серії отримали широке застосування в копрових цехах великих металургійних комбінатів і на трубних заводах. Вони також успішно працюють на навантажувально-розвантажувальних роботах у портах.

    «У нас новое поступление! Современному предприятию — современную технику! Теперь у нас два Terex Fuchs MHL 360», — повідомив керівник державного підприємства «Стивідорна компанія «Ольвія» Руслан Олейник.Перевантажувач Terex Fuchs з вильотом стріли 18 метрів і максимальною вантажопідйомністю 20 тонн відповідає всім технічним і експлуатаційним вимогам.

    Terex Fuchs MHL360 придбаний через електронну систему публічних закупівель ProZorro у відповідності із запланованими капітальними інвестиціями підприємства на 2016 рік. Економія на закупівлі перевантажувача становила майже 700 тис. грн.

    korabelov.info



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.