• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Кубів розповів, скільки продукції без мит може поставляти український бізнес на ринок США
    Опубликовано: 2017-02-20 15:02:42

    За його словами, у нас немає режиму вільної торгівлі з США, однак український бізнес має можливість експорту товарів до США без сплати мита - завдяки Генеральній системі преференцій, яка дозволяє безмитне ввезення в США понад 3500 видів товарів з України.

    Українські експортери можуть поставляти на ринок США понад 3,5 тис. найменувань різної продукції в рамках Генеральної системи преференцій, що діє стосовно нашої країни.

    «У нас немає режиму вільної торгівлі з США, проте український бізнес має можливість експорту товарів до США без сплати мита - завдяки Генеральній системі преференцій, яка дозволяє безмитне ввезення в США понад 3500 видів товарів з України. Серед них - частини залізничних локомотивів або моторних вагонів, трамваїв або рухомого складу, рідкісні гази, олія з насіння соняшнику», - сказав Кубів. При цьому він підкреслив, що багато українських виробників не знають про це і потребують певної інформації з цього питання. «Зараз нашим виробникам треба більше розповідати про систему преференцій та можливості безмитного експорту», - зазначив співрозмовник агентства. Як повідомляв УНІАН, Генеральна система преференцій США - спеціальний режим торгівлі, який працює стосовно українського експорту з липня 2015 року та надає можливість безмитної торгівлі за певними групами товарів. Обсяг безмитної торгівлі між Україною та Сполученими Штатами Америки, передбачений Генеральною системою преференцій, може сягати приблизно 200 млн дол.

    economics.unian.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.