• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Дніпровський металургійний комбінат на межі закриття через блокаду залізниці
    Опубликовано: 2017-02-18 10:08:57

    Комбінат напряму залежить від поставок коксу з Алчевська.
    ВАТ "Дніпровський металургійний комбінат" перебуває на межі зупинки виробництва, оскільки безпосередньо залежить від поставок коксу з Алчевська, повідомили у прес-службі корпорації "Індустріальний союз Донбасу" у четвер, 16 лютого.

    У повідомленні заявили, що офіційно припинена також повністю генерація електричної енергії.

    "Унікальний промисловий комплекс, який не має аналогів в Європі, просто завмер", -  йдеться у заяві.

    Читайте також: Сергій Савчук: В Україні значно побільшало приватних домогосподарств, що перейшли на сонячну електроенергію
    Як повідомлялося 14 лютого, через блокаду залізниці зупинив роботу Алчевський металургійний комбінат.

    Нагадаємо, 25 січня ветерани АТО і деякі нардепи, зокрема. Володимир Парасюк та Семен Семенченко, перекрили ділянку залізниці Луганськ - Попасна в рамках торгової блокади окупованих регіонів Донбасу. Внаслідок цих дій було заблоковано рух 12 поїздів із загальною кількістю 700 вагонів. Згодом стало відомо, що в районі міста Попасна Луганської області невідомі порізали рейки.

    За даними Укрзалізниці за 9 лютого, збитки від блокування залізниці на Донбасі завдали Україні збитків на суму понад 40 млн грн.

    Через наслідки блокади Антикризовий енергетичний штаб 13 лютого запропонував Кабінету міністрів України ввести режим надзвичайної ситуації в енергосистемі країни. Крім того, із відповідною ініціативою виступив міністр енергетики і вугільної промисловості Ігор Насалик. За його словами, перелік надзвичайних заходів, зокрема, буде включати мінімізацію використання ТЕС, що працюють на антрациті. У свою чергу, глава НЕК "Укренерго" Всеволод Ковальчук повідомив, що на сьогодні запаси антрациту на складах ТЕС складають 842 тис. тонн, і цих запасів вистачить на 40 діб роботи.

    Довідка. ВАТ "Дніпровський металургійний комбінат" входить до складу корпорації Індустріальний Союз Донбасу (ІСД). До корпорації входять також ВАТ «Алчевський металургійний комбінат ім. Ф. Дзержинського» та ВАТ «Дніпропетровський трубний завод».

    tyzhden.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.