• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • На Тернопільщині вчитимуться виробляти біоенергію за норвезькою технологією
    Опубликовано: 2017-02-17 14:02:36

    Норвезько-український проект «Створення центру для біоенергетики та управління місцевими енергоресурсами» впровадять у райцентрі Борщів на Тернопільщині. Відповідний меморандум підписали Тернопільська ОДА, громадська організація «Науково-технічний центр «Біоенергія», Борщівська міська рада, Борщівський агротехнічний коледж та Міжнародний фонд «Енержі Фарм».
    Мета проекту – збільшення виробництва й використання біоенергії та інших видів відновлювальної енергії, а також розробка плану раціональної інфраструктури для енергетичної безпеки Західного регіону України. Норвежці поділяться досвідом використання біомаси, переробки відходів, будівництва котелень. У Борщівському районі планують висадити біоенергетичні культури. Студенти агротехнічного коледжу матимуть нагоду навчатися за програмою, яка передбачає вивчення норвезького досвіду у секторі відновлюваної енергетики.

    te.ridna.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.