• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «Укрсадпром» розробив Умови добровільної сертифікації розсадників плодових і ягідних культур
    Опубликовано: 2017-02-16 19:02:37

    Асоціація «Укрсадпром» розробила Умови добровільної сертифікації розсадників плодових і ягідних культур, що реалізуються на території України.

    Про це повідомила прес-служба «Укрсадпрому».

    Головна проблема, яку треба вирішити, – контроль за поширенням в Україні сортів яблук і груш, переконаний голова асоціації Дмитро Крошка.

    «Сьогодні майже відсутня комунікація між власниками сортів, які здебільшого є іноземними компаніями, та українськими садівниками, – зазначив він. – «Укрсадпром» має намір виступити сполучною ланкою для сприяння налагодження комунікацій, а також взяти на себе відповідальність за внесення сортів яблук та груш до державного реєстру».

    За словами Дмитра Крошки, сертифікат про відповідність визначеним цими Умовами вимогам має рекомендаційний характер і є засвідченням добросовісності суб’єкта розсадництва в процесі впровадження діяльності з виробництва та реалізації садивного матеріалу відповідно до положень чинного законодавства України та вимог асоціації «Укрсадпром».

    agrotimes.net



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.