• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Бердянський морський торговельний порт придбав два нових навантажувачі Heli за 2,68 млн грн.
    Опубликовано: 2017-02-15 15:09:04

    Їх можна використовувати і для перевалки обладнання і металопродукції та інших вантажів, які можна перемістити і скласти, - розповідає головний технолог ДП БМТП Юрій Обіход.

    Про це повідомила пресс-служба підприємства.
    Нові навантажувачі  розраховані на переміщення 5-ти тонних вантажів. Окрім металопродукції вони здатні перевалювати й інші види товарів. Техніка здатна  працювати в трюмах суден різного розміру.
    - Зазвичай судна з місткістю 15-17 тисяч тонн мають підпалубний простір, які завантажити краном неможливо. За допомогою новопридбаної техніки ми зможемо оперативно переміщувати вантажі безпосередньо в трюмах суден.
    Оновлена техніка дозволить значно прискорити обробку суден, оскільки виліт підйому вил — більше 4-х метрів заввишки.
    Ще однією перевагою нової техніки є можливість коригування широти вил, що розширює простір для маневрів та переміщення різноманітних вантажів. Враховуючи наявність в Бердянському морському торговельному порту вже чотирьох сучасних навантажувачів, державне підприємство зможе обслуговувати одразу декілька суден, які завантажуються схожими типами вантажу.
    Загальна вартість двох навантажувачів  “Heli” за результатом конкурсних торгів через систему Prozorro склала 2 мільйони 682 тисячі гривен.
    В минулому році підприємство придбало два потужних навантажувачі “Kalmar”, що сприяло зростанню перевалки металопродукції в 2016-му році.

    maritimebusinessnews.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.