• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Кабмін схвалив залучення кредиту МБРР на $150 мільйонів для підтримки малого та середнього бізнесу
    Опубликовано: 2017-02-14 16:03:33

    Відповідне рішення було прийнято в ході засідання уряду за пропозицією Міністерства фінансів.

    Кабінет міністрів України затвердив умови залучення під державні гарантії кредиту Міжнародного банку реконструкції та розвитку (МБРР) на 150 млн дол. для підтримки підприємств малого та середнього бізнесу, які ведуть експортну діяльність.

    Як наголосив міністр Олександр Данилюк, залучить кредит державний «Укрексімбанк». «Це буде практичний інструмент підтримки (малих і середніх підприємств - УНІАН)», - зазначив Данилюк. Водночас міністр не озвучив умов надання державних гарантій. Як повідомляв УНІАН, підтримка малого та середнього бізнесу, орієнтованого як на експорт, так і на внутрішній ринок, є одним з пріоритетів роботи уряду в цілому, так і Міністерства фінансів і Міністерства економрозвитку України. У грудні 2016 року Кабінет міністрів України схвалив проект листа уряду до Європейського інвестиційного банку про затвердження кредитної лінії для підтримки малого та середнього бізнесу, що дасть змогу залучити "Укрексімбанку" для реалізації проекту кредиту в розмірі 260 млн євро.

    unian.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.