• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В будівництво Канівської ГАЕС заклали відсоток на корупцію
    Опубликовано: 2017-02-13 12:11:24

    Під пильним наглядом Гройсмана «Укргідроенерго» замовило будівництво за півмільярда із неймовірно завищеним цінам, пишуть "Наші гроші".

    У 2016 році державне «Укргідроенерго» отримало від «Європейського інвестиційного банку» і «Міжнародного банку реконструкції та розвитку» обіцянки на відкриття кредитних ліній на 718 млн грн. І хоч грошей насправді банкіри ще не дали, але гідроенергетики вже провели тендер на будівництво першочергових об’єктів та споруд Канівської ГАЕС вартістю 496,62 млн грн.

    Дякуючи постмайданному закону «Про публічні закупівлі», який примусив замовників публікувати повну документацію грандіозних будівництв, ми уважно ознайомились із кошторисом від переможця тендеру консорціуму «НВО «Укргідроенергобуд». І нарешті можемо прибрати питальну інтонацію чи навіть нотки сумніву в оригінальному заголовку.

    provce.ck.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.