• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • ЄС підтримає український малий бізнес
    Опубликовано: 2017-02-11 11:04:18

    Європейський інвестиційний банк надасть підтримку малому та середньому бізнесу в Україні, інформує replyua.net з посиланням на Громадське.

    Віднині в Україні стартувала відповідна програма Європейського Союзу, яка надасть додаткові фінансові можливості для інвестицій в малі та середні підприємства. На думку європейського представництва, саме приватна справа може бути двигуном українського прогресу,адже саме цей сектор створює нові робочі місця для українців. В офіційному коментарі Європейської служби зовнішніх справ відзначається, що саме завдяки європейській підтримці в цьому напрямку, в Європі очікують подальше економічне зростання України.

    Дана програма поширилася, окрім України, також ще на Молдову та Грузію. Передбачається, що місцевий бізнес зможе отримати більше можливостей, які взаємопов’язані з виконанням попередніх домовленостей згідно з текстом угоди про вільну торгівлю з Євросоюзом, а також очікується зменшення торгових бар’єрів та підвищення стандартів до рівня ЄС. Також відмічається, що подібна ініціатива Європейського Союзу може стати ще одним напрямком роботи в рамках програми Східного партнерства.

    replyua.net



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.