• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Кашперівський цукровий завод інвестував у модернізацію 15 млн гривень
    Опубликовано: 2017-02-10 09:03:01

    Компанія «Призма-14» (Кашперівський цукровий завод) в 2015-2016 роках провела велику модернізацію заводу, інвестувавши в неї 15 млн грн.

    Про це повідомляє Latifundist.com.

    Відзначається, що «Призма-14» здійснила велику реставрацію продуктового цеху, також провела заміну дифузії З 1650 на 2000.

    «Сезон закінчився в грудні. Уже експортували цукор в Ірак і Туреччину. Зараз готуємо документи на експорт до Чехії і Латвії. Наше підприємство працює як по Україні, так і орієнтується на експорт. Хочемо розширити наші зв'язки за кордоном для плідної співпраці», ― зазначають в компанії.

    Довідка:

    Компанія «Призма-14» (Кашперівський цукровий завод) спеціалізується на виробництві і продажу цукру. Професійна діяльність підприємства включає в себе наступні напрямки: виробництво і продаж цукру білого бурякового; виробництво і продаж патоки бурякової; виробництво і продаж жому.

    agravery.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.