• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • АМКУ виявив правопорушення в діях «Харківської бісквітної фабрики»
    Опубликовано: 2017-02-06 17:00:44

    Харківське територіальне відділення Антимонопольного комітету України винесло ПАТ «Харківська бісквітна фабрика» рекомендації щодо припинення та усунення правопорушення, пов’язаного із поширенням інформації про склад карамелі «Забодайка шоколад з молоком».

    Про це повідомляє прес-служба Харківського обласного територіального відділення АМКУ.

    Встановлено, що в діях ПАТ «Харківська бісквітна фабрика», які полягають у поширенні інформації щодо наявності у складі карамелі «Забодайка шоколад з молоком» сироватки молочної, містяться ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, передбаченого статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді поширення інформації, що вводить в оману, шляхом повідомлення суб’єктом господарювання безпосередньо невизначеному колу осіб неправдивих відомостей внаслідок обраного способу їх викладення, що можуть вплинути на наміри цих осіб щодо придбання товару цього суб'єкта господарювання.

    Територіальним відділенням надані обов’язкові для розгляду рекомендації припинити вищезазначене порушення, а також усунути причини виникнення цього порушення і умови, що йому сприяють.

    agravery.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.