• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Сміттєпереробний завод у Чернігові будуватимуть у кредит
    Опубликовано: 2017-02-05 11:01:34

    Польське місто Познань, з яким Чернігів підпише договір про співпрацю вже навесні цього року, готове надати позику на створення підприємства. Проте міська влада побоюється, що бюджет може не потягнути витрати на переробку сміття. Зазначив мер міста Владислав Атрошенко під час засідання виконавчого комітету у п’ятницю.Будівництво заводу займе близько двох років. Мер міста висловив своє сподівання, що за цей час у чернігівців зросте платоспроможність і утримання заводу буде більш посильним для населення. В іншому випадку необхідно буде шукати інші шляхи для збереження екології міста.

    Наразі чернігівці сплачують 5,60 грн. за переробку та утилізацію сміття - це менше, ніж 20 євроцентів. До порівняння у Польщі ці послуги коштують від 4 до 6 євро на місяць. Перспективи будівництва сміттєпереробного заводу ще обговорюватимуть з депутатами та громадськістю.

    gorod.cn.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.