• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Керівник ДФС на Львівщині розповів, як підприємцям забезпечити виплату «мінімалки»
    Опубликовано: 2017-02-02 19:39:31

    Підприємства, які не можуть забезпечити виплату мінімальної зарплати 3200 гривень повинні змінити систему оподаткування або господарську діяльність.

    Про це під час прес-конференції заявив начальник Головного управління ДФС у Львівській області Ігор Кондро, передає кореспондент ІА Дивись.info

    «Середня зарплата на Львівщині станом на 1січня 2017 року складала за нашими розрахунками неповних 4500 гривень. Так, деяким підприємствам буде важко працювати в правовому полі, наприклад, при доході 1,5 мільйона гривень і 10 найманих працівниках. На мою думку, треба треба переходити на загальну систему оподаткування, бо це буде включено до складу їхніх витрат, або порахувати чи  потрібно тих 10 працівників. Точково можливо так і буде, але я вам гарантую, що є багато  суб’єктів підприємницької діяльності, які, показуючи дохід 1,5 мільйона гривень, мають набагато вищий, але перевірити це неможливо. Треба міняти систему оподаткування або господарську діяльність», – заявив Ігор Кондро.

    На його думку підприємці не оцінили кроків назустріч, які їм зробила держава. «Підприємці не врахували поступок які зробила держава – зменшення єдиного соціального внеску та припинення перевірок. Вони б мали на це реагувати, але наші люди на це не реагують, тому і пішли на такий кардинальний крок щодо збільшення мінімальної зарплати», – пояснив Ігор Кондро. Він також заявив, що інвестори, які працюють прозоро схвально оцінили такий крок, бо через «мінімізаторів» їхня продукція була неконкурентноспроможною.

    dyvys.info



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.