• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Тарифи на електроенергію для полтавських підприємців знову підвищили
    Опубликовано: 2017-02-01 20:09:17

    З 1 лютого у Полтаві почнуть діяти нові тарифи на електроенергію для юридичних осіб – повідомляють у «Полтаваобленерго».

    Для споживачів 1-го і 2-го класів напруги струму стане дорожче на 1-3% незалежно від обслуговуючого обленерго. Також на 0,7-1,91%, або на 0,96-3,38 коп / кВт-година, до 143,9-180,52 коп / кВт-година збільшені розцінки для «Укрзалізниці».

    У грудневому рішенні національної комісії, що здійснює Державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг говорилося що оптово-роздрібні ціни для промисловості будуть знижені на 15%, проте замість обіцяних знижок на електроенергію, промисловцям підвищують тарифи.

    Саме через таке швидке підвищення тарифів, індекс цін виробників за 12 місяців перевищив 35%, в той час як споживчих – тільки 14%. Це означає, що собівартість виробництва продукції збільшується в середньому втричі швидше, ніж ціна її реалізації.

    bastion.tv



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.