• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «Теплоенерго» погасило половину боргу перед Крюківським вагонзаводом
    Опубликовано: 2017-01-30 18:33:02

    Як повідомив на апаратній нараді керівник управління житлово-комунального господарства Іван Москалик, борги «Теплоенерго» перед ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» зменшуються.

    Якщо на початку січня ця цифра становила 37,7 мільйонів гривень, то вже сьогодні заборгованість зменшилась на 15 мільйонів.

    Сума боргу, яка залишилася, майже повністю співпадає з графіками погашення заборгованості, узгодженими з представниками ТЕЦ ПАТ «КВБЗ». Планується, що на 1 червня загальна заборгованість КП «Теплоенерго» перед приватним тепловиробником не перевищить півтора мільйони гривень. До цього часу кременчужани, які зараз не в змозі оплатити комунальні платежі, перерахують підприємству гроші (ред. — як відомо, комунальні платежі можна оплатити в розстрочку), — заявив Москалик.
    Цікаво, що в інших містах, таких як Одеса і Харків, подібна заборгованість складає більше мільярда гривень, і ніхто не панікує з приводу того, що жителі цих міст залишаться без тепла.

    Відповідно до чинного законодавства виробник теплової енергії не може в односторонньому порядку ухвалювати рішення щодо припинення подачі тепла. Минулого тижня міська влада працювала над тим, щоб врегулювати ситуацію з заборгованістю КП «Теплоенерго» перед ТЕЦ КВБЗ. Наразі приводів для великого хвилювання у приватного теплопостачальника не може бути. Ми плануємо надходження з державного бюджету, якими відповідно будемо розраховуватися, — зазначив мер.

    kremen.today



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.