• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У Черкасах запрацював новий завод з виробництва побутової техніки
    Опубликовано: 2017-01-26 21:06:20

    Черкаська міська рада в особі міського голови Анатолія Васильовича Бондаренка та Українська Асоціація виробників (ТОВ «САТУРН-ХОЛДИНГ») в особі Президента Асоціації Олександра Володимировича Громика підписали сьогодні меморандум про співпрацю.

    ТОВ «САТУРН-ХОЛДИНГ» в цьому році відкриває енергоефективний, з обігрівом тепловими насосами, завод, який вироблятиме енергоощадні холодильники класу А+++, електропечі, обігрівачі та інші побутові прилади, тим самим забезпечить роботою більш ніж 500 черкащан. Ця співпраця значно збільшить інвестиційну привабливість міста, збільшить надходження до місцевого бюджету. Крім того, президент компанії залюбки погодився взяти ще й соціальну навантаженість, — сказав Анатолій Бондаренко. – А наш обов’язок полягатиме у сприянні розвитку виробництва та покращенні інфраструктури біля заводу, адже там у занедбаному стані дороги та існує безліч інших проблем.
    Окрім того, дві сторони домовились співпрацювати в питаннях розвитку громадських просторів міста Черкаси, покращенні міської інфраструктури, підвищення туристичної привабливості; співпрацювати з навчальними закладами, творчими спілками та іншими профільними громадськими організаціями у галузі архітектури та дизайну; поліпшувати благоустрій міста. Зокрема ТОВ «Сатурн-Холдинг» обіцяє встановити в місті такі елементи благоустрою як скульптури, пам’ятники, інсталяції. У Черкаській області ми вже маємо досвід з виробництва побутової техніки. У 2009 році ми відкрили виробничий майданчик з виробництва пральних машин напівавтомат у Каневі. Наразі там ми виготовляємо різноманітну побутову техніку (електрочайники, сушарки, тепловентилятори тощо). У 2015 році ми придбали завод у Черкасах, точніше лише самі його стіни, адже він був у надзвичайно жахливому стані. А ось вже навесні – у березні-квітні відбудеться офіційне відкриття частини заводу, де виготовлятимуться електропечі, — розповів Олександр Громико.
    Наразі на заводі побутової техніки (колишній завод «Строммашина»), який розташовується за адресою вул. 14 грудня, 8, працює близько 50 осіб, тому відбувається активний пошук кваліфікованих працівників. Олександр Громико запрошує черкащан на роботу.

    vycherpno.ck.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.