• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В ОПЗ розповіли про прибутковість заводу
    Опубликовано: 2017-01-26 16:32:09

    Одеський припортовий завод може працювати з прибутком завдяки низці чинників на внутрішньому та зовнішньому ринках
    Про це в коментарі Еспресо.TV заявив перший заступник директора ОПЗ Микола Щуріков.

    "Ринок був падаючий у багатьох факторах, але відбулися істотні зміни - закриття в Китаї 50% виробництв, пов'язаних з виробництвом з вугілля газу. Це спричинило закриття частини карбамідного виробництва. Введені антидемпінгові мита в Україні, це змінило ціну внутрішнього ринку", - пояснив Щуріков.

    За словами заступника керівника підприємства, ціна на внутрішньому ринку наразі є дуже вигідною для виробництва.

    "Сьогодні ціна товару різко піднялася. Якщо три дні тому на внутрішньому ринку товар коштував одну суму, то сьогодні вже на 20% дорожче. Сьогодні мінімальна ціна на внутрішньому ринку - 9200 грн за тонну карбаміду, це надвигідно для заводу, це прибуток", - додав Щуріков.

    Заступник директора заводу висловив упевненість у тому, що найближчим часом виробництво, яке наразі стоїть, буде запущене та приноситиме прибуток.

    "Завод платитиме податки, зарплати, утримуватиме людей. Думаю, через рік ми повернемося до розмови про те, що підприємство успішно працюватиме та даватиме державі прибуток. Це підприємство стратегічне, займає частку ринку та домінує в регіоні. Ми намагаємося його реанімувати", - підсумував Щуріков.

    Нагадаємо, глава Фонду держмайна України Ігор Білоус заявив про збитковість виробництва на ОПЗ через високу ціну на газ у порівнянні з вартістю продукції.

    espreso.tv



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.