• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ринок робототехніки зросте вдвічі до 2020 року
    Опубликовано: 2017-01-22 13:04:31

    До 2020 року глобальний ринок робототехніки зросте більш ніж удвічі — з 91,5 млрд доларів в 2016 році до 188 млрд доларів до 2020 року, згідно з нещодавнім дослідженням компанії International Data Corporation (IDC).

    На додачу до даних про робототехнічні системи, апаратні системи, програмне забезпечення та обслуговування комерційної робототехніки для проведення дослідження експерти IDC також включили показник з закупівлі та обслуговування комерційних дронів.

    0% роботів виконують на виробництвах такі завдання, як зварювання, складання, фарбування і змішування матеріалів.

    Найбільше на робототехніку в 2016 році витратили такі індустрії, як добувна галузь (8 млрд доларів), сфера обслуговування (6,5 млрд доларів) та охорона здоров’я (4,5 млрд доларів). Протягом кількох наступних років ці сфери закріплять за собою статус лідерів у тому, що стосується залучення робототехніки.

    Згідно з даними IDC, найбільше видатків на робототехніку припадає на Азіатсько-Тихоокеанський регіон, включаючи Японію. Країни цього регіону витратили близько 2/3 всієї суми глобальних витрат. Європа, Середній Схід і Африка в 2016 році виклали близько 14,7 млрд доларів на робототехніку, а Північна і Південна Америки — 12,9 млрд доларів.

    За прогнозами експертів, витрати на робототехніку зростуть більш ніж удвічі в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні в період з 2015 по 2020 рік.

    news.finance.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.