• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Уряд вирішує проблему використання газорозподільних систем
    Опубликовано: 2017-01-20 22:26:40

    Робоча група під керівництвом Віце-прем’єр-міністра Володимира Кістіона узгодила проект постанови, який має на меті затвердження примірного і типового договорів платного використання газорозподільних систем, а також містить умови та перелік заходів для визначення вартості використання ГРС.

    «Це питання платного використання газорозподільних систем протягом досить довгого часу було дискусійним, і ми працювали над пошуком правильного рішення. В попередньому часі у нас були відповідні дискусії, але нам на даний час вдалося знайти і узгодити правильний формат для вирішення даного питання», - зазначив Володимир Кістіон під час засідання робочої групи.

    Він нагадав, що Кабінет Міністрів розробив і подав до Верховної Ради законопроект, який дасть законні підстави для платного використання газорозподільних систем, що перебувають у державній власності. Цей законопроект зареєстровано за № 5558.

    «Зміни до законодавства підготовлені, вони пройшли процедуру у відповідності до регламенту Кабінету Міністрів. Законопроект зареєстровано у Верховній Раді. Маю інформацію, що по даному проекту є позитивний висновок науково-експертного управління», - зауважив Віце-прем’єр-міністр, закликавши народних депутатів підтримати цей проект закону.

    За результатами засідання робоча група схвалила проект постанови, який дасть змогу вирішити проблему платного використання газорозподільних мереж як до прийняття вказаного законопроекту, так і у перспективі – у разі прийняття та набрання чинності законом.

    Володимир Кістіон дав доручення Міністерству економічного розвитку і торгівлі у тижневий термін узгодити та підготувати проект постанови для розгляду його на засіданні Уряду.

    narodnarada.info



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.