• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Wizz Air повернувся до Львова та запускає рейс до польського Вроцлава
    Опубликовано: 2017-01-19 23:11:08

    Угорський лоукост Wizz Air відновлює свою діяльність і починаючи з квітня 2017 року запускає новий маршрут зі Львова до Вроцлава.

    Про це на прес-конференції повідомив корпоративний директор Wizz Air Оуен Джонс.

    За його словами, рейси будуть виконуватися двічі на тиждень - у вівторок та суботу з Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького. Квитки, вартість яких починатиметься від 619 грн, можна придбати вже зараз на сайті авіакомпанії.

    «Ми офіційно повідомляємо, що відновлюємо нашу діяльність і починаючи з квітня цього року запускаємо новий маршрут від Львова до Вроцлава. Ми дуже раді від того, що відновлюємо діяльність зі Львівського аеропорту», - заявив Джонс і повідомив, що клієнти авіакомпанії не тільки отримують можливість подорожувати до Вроцлава, а також зможуть скористатися рейсами на 9 інших напрямків, якими Wizz Air літає з цього міста.Він пояснив, що відновлення діяльності «Авіалінії Візз Ейр Україна» поки не планується, а всі рейси буде здійснювати компанія «Візз Ейр Угорщина».

    Зазначається, що починаючи з серпня з Києва буде здійснювати рейси ще один літак, що дасть можливість авіакомпанії с формувати середню базу на 750 тисяч посадкових місць на рік і додаткові робочі місця в Україні.

    Як повідомлялось, у березні 2015 року Wizz Air оголосив про припинення діяльності підрозділу в Україні у зв'язку з економічною ситуацією, що призвело до скасування всіх рейсів зі Львова. На сьогодні авіакомпанія працює з двох українських аеропортів по 17 основних маршрутах у вісім країн.

    ukrinform.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.