• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «Луцьктепло» майже розрахувалося з боргами
    Опубликовано: 2017-01-19 19:32:20

    ДКП «Луцьктепло» має шанс «закрити» 2016 рік без боргів. Про це йшлося 19 січня під час засідання обласного антикризового енергетичного штабу.Заступник голови правління з обліку та балансів ПАТ «Волиньгаз» Андрій Карпомиз розповів, що обсяг пільг і субсидій у розмірі 163 мільйони гривень казначейство ще не переказало. Це вдарило по розрахунках «Волиньгазу» з «Укртрансгазом», в результаті чого останнє подало судовий позов. «Якщо ми програємо позов, це буде дуже серйозна ситуація», – наголосив Карпомиз і додав, що гроші на рахунках є, затримка – за казначейством.

    Водночас він розповів, що «Ковельтепло» і «Нововолинськтепло» закінчили 2016 рік без боргу за газ. Якщо казначейство проведе розрахунки, то й ДКП «Луцьктепло» «закриє» минулий рік без боргів.

    Заступник директора «Волиньобленерго» Оксана Генчич зауважила, що «Луцьктепло» боргує за електроенергію 352 тисячі гривень, але керівництво пообіцяло погасити заборгованість.

    vip.volyn.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.