• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • На РАЕС встановлюють «розумне» обладнання
    Опубликовано: 2017-01-16 22:05:19

    На енергоблоці №3 Рівненської АЕС встановлюють комплексну систему діагностування обладнання реакторної установки. Вона дозволить забезпечити надійну роботу реактора шляхом оперативного виявлення відхилень у роботі, пише «Північ-інфо». 

    Основною функцією цієї системи є інформаційна підтримка оператора, що контролює роботу обладнання реакторної установки. Комплексна системи діагностування включає в себе п’ять локальних систем діагностики: система віброшумової діагностики обладнання реакторної установки, контролю протікань теплоносія першого контуру, віброконтролю та діагностики ГЦН-195М, виявлення вільних та слабозакріплених предметів та система діагностики залишкового ресурсу.Ці програми виготовляють у місті Северодонецьк у Луганській області. Такими системами будуть оснащені три енергоблоки АЕС України: РАЕС-3, ХАЕС-1 та ЮУАЕС-3.Зараз у роботі на станції перебуває два блоки, ще два зупинили на ремонт, під час якого також замінюють і відпрацьоване ядерне паливо на свіже, інформує РАЕС.

    piwnich.info



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.