• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Розшир бізнес – візьми участь у конкурсі грантів від міжнародного благодійного фонду
    Опубликовано: 2017-01-10 12:00:52

    На Дніпропетровщині оголошено конкурс грантів на розширення власного бізнесу. Його головна умова – надання робочих місць переселенцям і постраждалим від військового конфлікту. Проводиться він за підтримки проекту USAID “Економічні можливості постраждалим від конфлікту” та Міжнародного благодійного фонду “Український жіночий фонд”. Дізнайтеся, хто може взяти участь і коли подавати заявки.

    Підтримати переселенців, учасників АТО та членів їхніх сімей пропонується малим та середнім підприємствам. Це можуть бути товариства з обмеженою відповідальністю чи фермерські господарства. Важливо, аби працювали вони на території Дніпропетровської, Запорізької, Вінницької, Харківської та Херсонської областей.

    Учасники мають надати реальний бізнес-план, який ілюструє розширення підприємства і збільшення робочих місць. Пріоритет – підприємцям-переселенцям. Але заявки інших учасників також буде обов’язково розглянуто.

    Бюджет конкурсу - понад 3 млн. грн. Гранти видаються на нове обладнання для підприємства. Також переможці отримають експертну підтримку протягом 6 місяців. Експерти проаналізують існуючий бізнес-план, проведуть моніторинг діяльності підприємства, дадуть поради з відбору персоналу.

    Розмір гранту залежить від кількості робочих місць: до 300 тисяч гривень отримують підприємства, які влаштували 10 осіб, до 210 тисяч – 7 осіб, до 150 – 5 осіб і до 100 тисяч в разі працевлаштування 3 осіб.

    adm.dp.gov.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.