• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Шахтарям Луганщини винні гроші за грудень 2015 року
    Опубликовано: 2017-01-05 14:30:30

    У ПАТ «Лисичанськвугілля» не в повному обсязі погашено заборгованість із заробітної плати ще за грудень 2015 року, пише профспілковий сайт КВПУ.

    Також заборгованість залишається по 15% за квітень, травень, червень, липень, серпень і вересень 2016-го. Таким чином загальна заборгованість становить місячний фонд оплати праці.

    «Проблеми зі своєчасною виплатою заробітної плати на державних підприємствах можуть виникнути вже у січні, – попереджає голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець. – Причина у незбалансованості ціни на вітчизняне вугілля, а також у зменшенні з року в рік у держбюджеті підтримки вугільної галузі».

    Профспілковий лідер зауважив, що хоча з 1 січня 2017 року ціна на вугілля зросла із 1370 до 1736 грн, цього недостатньо, адже за кордоном паливо закуповуємо удвічі дорожче.

    firstsocial.info



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.