• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Харьковщина будет получать 750 млн. гривен в год от добычи нефти и газа
    Опубликовано: 2016-12-29 19:30:34

    5% ренти від видобутку нафти та газу отримуватимуть регіони від держави. Відповідний законопроект був підтриманий більшістю у стінах Верховної ради під час внесення змін до Бюджетного кодексу України.
     
    Олександр Біловол народний депутат України групи "Партія "Відродження"
     
    У нас на сьогоднішній день на Харківщині є величезні поклади нафти і газу. Ми знаємо як ми добуваємся. Але саме головне, що ні один відсоток від цього видубутку не надходить на потреби територіальних громад і потреб цього регіону.
     
    Зараз 100% рентної плати за користування надрами для видобування нафти, природного газу і газового конденсату зараховується до загального фонду державного бюджету
     
    "Прийняття запропонованих змін сприятиме справедливому розподілу коштів від рентної плати за користування надрами для видобування нафти, природного газу та газового конденсату між бюджетами різних рівнів та забезпечить процес децентралізації влади, шляхом надання місцевим громадам більше фінансових можливостей для вирішення проблем на місцях, покращення еколого-економічної ситуації населених пунктів."
     
    Підтримання цього законопроекту, говорять в обласній раді,суттєво позначиться на Харківщині . І, головне, допоможе вирішити ряд нагальних проблем регіону.
     
    Володимир Скоробагач заступник голови Харківської облради, голова фракції "Відродження" в Харківській обласій раді 
     
    Депутаты Верховной рады поддержали законопроект "3038", который даст дополнительно в Харьковскую область 750 млн. гривен в год. Эти деньги пойдут на улучшение инфраструктуры наше области : ремонт школ, больниц, дорог. На развитие всего региона.
     
    Тепер ключове завдання, щоб в Уряді знайшли кошти, які будуть направлені в регіони. 
     
    Володимир Скоробагач заступник голови Харківської облради, голова фракції "Відродження" в Харківській обласій раді 

    izvestia.kharkov.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.