• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Сумщина за всіма показниками ведення лісового господарства займає перше місце в Україні
    Опубликовано: 2016-12-25 10:35:00

    Про це тимчасово виконуюча обов'язки Голови Державного агентства лісових ресурсів України наголосила під час робочої поїздки до Сумської області.

    Разом з головою облдержадміністрації Миколою КЛОЧКО вони відвідали паркетний цех та цех переробки деревини Кролевецького лісомисливського господарства, а також дали старт роботі нової автоматизованої лінії «Бродпол» з переробки деревини у Шосткинському лісгоспі.

    «Приємно, що Сумщина за всіма показниками у веденні лісового господарства займає перше місце, – зазначила Христина Юшкевич. – Сьогодні Сумська область іде в ногу з часом. Я вдячна голові облдержадміністрації Миколі Клочку за всебічну підтримку лісової галузі та готовність до співпраці. Думаю, що результати є тоді, коли різні гілки влади працюють в унісон, один одного підтримують, не шукають проблему і про неї розповідають та критикують, а справді працюють задля спільної мети».

    За словами Христини Юшкевич, ще донедавна переробка лісу була збитковим виробництвом, але зараз, з використанням інноваційних технологій, підприємства матимуть прибуток. А це і робочі місця, і прибутки для держави і хороша перспектива.

    «На державному підприємстві «Шосткинський лісгосп» я уже вдруге і бачу знову інновації, – поділилася враженнями вона. – Попри ті проблеми і виклики, які у нас є сьогодні, ми не можемо стояти на одному місці, ми повинні брати досвід інших країн та використовувати новітні технології. Що ви й робите. І за це Вам велике спасибі».

    regionews.sumy.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.