• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Аудитори Херсонщини відстежують адресну допомогу, надану аграріям на суму 6,6 млн грн упродовж 2016 року
    Опубликовано: 2016-12-23 20:04:30

    Аби упередити випадки неправомірного надання фінансової підтримки, аудитори Управління Південного офісу Державної аудиторської служби України в Херсонській області беруть участь у роботі регіональної комісії з визначення на конкурсних засадах підприємств АПК, яким надаватиметься фінансова підтримка за рахунок коштів державного бюджету на часткову компенсацію відсоткової ставки за залученими кредитами.

    Кабінет Міністрів України постановою від 29.04.2015 року № 300 затверджений Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті на фінансову підтримку заходів АПК шляхом здешевлення кредитів.

    Зокрема, під час розгляду поданих позичальниками документів, необхідних для отримання права на компенсацію у 2016 році комісіями прийнято рішення надати компенсацію з державного бюджету ряду господарств Херсонської області на загальну суму 6,6 млн грн за 58 кредитними договорами.

    При цьому ретельно відслідковуються подані господарствами документи, що стосуються придбання товарів, оплату послуг, витрати на які не обумовлено відповідним Порядком для надання фінансової підтримки.

    khoda.gov.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.