• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • УАК та ССА підписали Меморандум
    Опубликовано: 2016-12-19 14:00:00

    Українська аграрна конфедерація та Китайська Торгова Асоціація підписали 16 грудня Меморандум про співробітництво. Про це повідомляє прес-служба УАК.

    Документ запроваджує співробітництво між Китайською Торговою Асоціацією та Українською аграрною конфедерацією.

    Співпраця, зокрема, буде здійснюватися за такими напрямками:

    сприянння діловим контактам підприємців України та КНР;

    обмін актуальною інформацією про стан торговельно-економічного співробітництва між країнами та пріорітетні напрямки їх розвитку;

    пошуки шляхів вирішення проблемних питань ділового співробітництва українських та китайських підприємств;

    організація в Україні та Китайській Народній Республіці виставкових заходів, форумів, конференцій та візитів представників ділових кіл.

    "Аграрний експортний напрямок в Україні сьогодні найбільш активний. Китай, спираючись на Декларацію про стратегічну співпрацю з Україною, готовий у складний для нашої держави час підставити своє плече. Мова йде і про модернізацію виробництва, і про спільні підприємства, і про фінансування. За підсумками 2015 року, Китай став ринком №1 для експорта української продукції. Але, враховуючи те, що ринок КНР дуже великий, українські товари займають на ньому менше 1%. Тобто можливості для збільшення українського експорту надзвичайні", - говорить Руслан Осипенко, директор Китайської Торогової Асоціації (ССА).

    За його словами, мета ССА - допомагати українському бізнесу виходити на ринок Китаю.

    Українська аграрна конфедерація, зі свого боку, об'єднує велику кількість вітчизняних аграрних компаній та профільних громадських організацій.

    "Підписання Меморандуму між УАК та Китайською Торговою Асоціацією буде сприяти виходу вітчизняних підприємств на ринки Китаю. Жодна країна світу не має такого потенціалу до збільшення аграрного експорту, як Україна. І підписаний сьогодні Меморандум відкриє для українських компаній можливості для реалізації нових проектів. Також він сприятиме інвестиційному співробітництву між Україною та КНР", - підкреслює важливість події Леонід Козаченко, народний депутат України, президент Української аграрної конфедерації.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.