• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Експерти прогнозують різке зростання вартості сиру цієї зими
    Опубликовано: 2016-12-18 12:00:00

    Напередодні новорічних свят в Україні подорожчали популярні продукти. Не став виключенням і сир – експерти прогнозують різке зростання його вартості цієї зими.

    За словами директора консалтингової компанії Віктора Медведя, підвищення ціни обумовлено сезонними факторами, адже у цей період року суттєво зменшуються обсяги виробництва молока. На його думку, ситуація не зміниться до початку весни.

    Крім того, протягом найближчих місяців український сир коштуватиме на рівні імпортного, наприклад за цінами Польщі. Але існує ймовірність, що наша продукція навіть перевищить закордонні показники.

    Експерт вважає, що така ситуація цілком обґрунтована, адже наразі в Україні утримується досить високий попит на сир, але у той же час – його асортимент скорочується. З цієї причини на внутрішньому ринку виробники змінюють ціни, але це не впливає на об'єми торгівлі.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.